KÖZÉRDEKŰ

Az adatszolgáltatók részére a 2017. tárgyévi adatgyűjtés teljesíthető a megszokott módon, az Országos Vízügyi Főigazgatóság  honlapjáról (http://www.ovf.hu/hu/osap-adatlapok) letölthető Excel adatlap kitöltésével és visszaküldésével.  Az adatszolgáltatás teljesítésének határideje a vízügyi igazgatóságok felé az OSAP 1373 és az OSAP 1694 esetében 2018. január 31.  Az adatszolgáltatási határidő az OSAP 1375 esetében 2018. március 31., mely minden objektumra vonatkozóan egységes.

A kitöltött adatlap Excel fájl formájában, elektronikus levélként küldendő el az alábbi két címre:
 
OSAP 1373- Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
OSAP 1375- Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
OSAP 1694- Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az adatlap hitelesítéséhez  az űrlap címlapjának kitöltött, aláírt és szkennelt (lefényképezett) változatát az e-mailhez szükséges csatolni. Amennyiben az elektronikus, számítógépi adatszolgáltatás nem megoldható, a letöltött és kinyomtatott adatlapot tintával, golyóstollal, írógéppel olvashatóan kell kitölteni, ügyelve a számok elhelyezésére, majd postán  megküldeni a területileg illetékes Nyugat-dunántúli Vízügyi Igazgatóság címére: Nyugat-dunántúli Vízügyi Igazgatóság, 9700 Szombathely, Vörösmarty utca 2.


Üdvözlettel:

Dr. Engi Zsuzsanna osztályvezető